We zijn begin augustus 2010 voor het eerst op reis gegaan naar Papoea-Nieuw-Guinea. Daar hebben we ruim anderhalf jaar gewoond en gewerkt. Begin februari 2012 zijn we vanwege het feit dat we gezinsuitbreiding verwachtten vervroegd op verlof gegaan naar Nederland. En op 18 maart (4 weken voor de uitgerekende datum) is onze zoon Noah geboren! We zijn op 15 augustus 2012 weer terug gekomen in Papoea-Nieuw-Guinea, om verder te gaan met het werk dat we daar begonnen zijn. Na een veldtermijn van bijna 3,5 jaar zijn we in december 2015 weer op verlof gegaan in Nederland. Op 1 april begonnen we onze derde veldtermijn in PNG. Deze termijn loopt -zo de Here wil en wij leven- tot het voorjaar van 2019.

Gerwin is manager van het CAM departement (dat houdt in: constructie, housing, industrial, verkoop en meubelmakerij) en Petra doet alfabetiseringswerk onder de lokale bevolking. Ons werk geeft ons veel voldoening, omdat we merken dat we verschil kunnen maken voor onze Papoea-Nieuw-Guinese medemensen.

Hiervoor hebben we een achterban van mensen die ons met gebed en financieel ondersteunen. We hebben tijdens ons verlof in Nederland veel presentaties gegeven waarin we uitleg hebben gegeven over wat we doen in PNG en de noodzaak uitgelegd van al het werk (Bijbelvertaalwerk en ondersteuningswerk) dat daar gedaan wordt.

Om in de toekomst hier te kunnen  blijven werken, hebben we meer sponsors nodig. En ook mensen die trouw voor ons en ons werk bidden.

Een biddende achterban is voor ons onmisbaar!