Wycliffe is een internationale organisatie die zich toelegt op bijbelvertaalwerk en om mensen te leren lezen en schrijven (alfabetiseringswerk) . Wycliffe werkt in ruim 70 landen. Momenteel werken Wycliffe medewerkers in 1376 talen. Het doel van Wycliffe is dat alle mensen de bijbel kunnen lezen in hun eigen taal. In de taal van hun hart.

Ergens anders op deze site (onder het kopje ‘waarom’) heb je al kunnen lezen hoe we bij Wycliffe (spreek uit: ‘wiklif) terecht zijn gekomen. Uit een voor ons hele onverwachte hoek, kwam deze organisatie op ons pad en hoe meer we ons erin verdiepten, hoe meer het verlangen groeide om mee te werken aan het wereldwijde werk van Wycliffe.

Wil je meer weten over Wycliffe, kijk dan op de officiële website van Wycliffe Bijbelvertalers Nederland (WBN).

Voor de site van Wycliffe internationaal.

Wycliffe is van oorsprong begonnen in Amerika.

Op de website van Wycliffe Bijbelvertalers Nederland kun je ook zien wie er via Wycliffe allemaal uitgezonden zijn uit Nederland, wat zij doen en evt. een link naar een persoonlijke website (zoals deze).

Ook is er een webshop met echte aanraders! Goede (en goedkope) boeken en DVD’s, allerlei materiaal is verkrijgbaar. Echt de moeite waard om eens te bekijken!